dissabte, 18 maig 2019

18/05/2019 - ajuntament.barcelona.cat

Visites a l'edifici de l'EMAV en Can Batlló

El bloc 7 de l'antic recinte industrial de Can Batlló s'ha rehabilitat per convertir-se, al curs vinent, a la seu de l'Escola de Mitjans Audiovisuals. Aquest dissabte al matí, s'organitzen unes visites guiades per donar a conèixer els nous espais tant a alumnes i familiars com al veïnat de la Bordeta, la Font de la Guatlla i la resta de barris de l'entorn.

Per apuntar-se a aquestes visites, només cal acudir aquest dissabte 18, entre les 10 i les 14 h, a la recepció de l'edifici i identificar-se amb el DNI. Atès que les obres encara es troben en la fase final, les visites es faran en grup, guiades i seguint un recorregut preestablert.

dissabte, 18 maig 2019

Betevé - Íngrid Colomer 

L’Escola de Mitjans Audiovisuals estrenarà seu al recinte de Can Batlló el setembre del 2019

L'EMAV passarà a tenir més de 5.400 m², fet que permetrà acollir fins a 600 alumnes

El bloc 7 del recinte de Can Batlló ja està pràcticament llest per esdevenir la futura seu de l’Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV) a partir del setembre. Les obres de rehabilitació d’aquest edifici ja han finalitzat i aquest dissabte al matí els veïns de la Bordeta han pogut visitar-lo, abans que hi comenci l’activitat formativa.

Més espai per ampliar l’oferta formativa de l’EMAV

dimecres, 24 abril 2019

barcelona.cat 24/04/2019

Avança la restauració de la plaça de la Natura del Park Güell

Ja s’ha acabat la impermeabilització del terra de la plaça de la Natura del Park Güell per evitar filtracions d’aigua al porxo inferior de columnes que sosté la plaça, la sala hipòstila. Ara s’està acabant de restaurar el banc de trencadís característic del parc.

dijous, 14 febrer 2019

ajuntament.barcelona.cat

El Green Building Council España (GBCE)  considera que un edifici sostenible ha de complir amb les cinc Ps: persones, com qualitat de vida i benestar; prosperitat, com a desenvolupament econòmic local i just; planeta, com protecció al nostre entorn; pau, com concòrdia i harmonia i pacte, com implicació i compromís entre tothom.

Divendres dia 15 de febrer a les 10:30 hores, el comissionat d'Ecologia Urbana, frederic Ximeno, recollirà el certificat Hojas Verdes que el GBCE ha atorgat al Centre de Neteja del Parc de Joan Miró.

dijous, 7 juny 2018

La Vanguardia (Europa Press - Barcelona)

La rehabilitació de l'antiga nau, que albergarà un espai de la multinacional Cisco, costa uns deu milions i obrirà previsiblement en la tardor.

L'Ajuntament de Barcelona ha finalitzat les obres de rehabilitació de l'antiga fàbrica de Ca l'Alier, ubicada en el Poblenou, per convertir-la en un nou centre d'innovació urbana, gestionat por la fundació Bit Habitat, i un espai de Cisco vinculat a la Internet de les Coses i les 'smart cities'.

divendres, 18 maig 2018

Redacció Betevé

El parc de neteja més modern de Barcelona ja opera a Joan Miró

La instal·lació ha costat vuit milions d'euros i s'ha construït a sota del Parc de l'Escorxador, que ara s'urbanitzarà.

dilluns, 23 abril 2018

elprat.cat - 23/04/2018

El bar de l'Artesà reobre el dia de Sant Jordi

Mentrestant, les obres del teatre continuaran, amb la previsió d’estrenar la sala durant la primavera de 2019.

dimecres, 14 març 2018

Barcelona Cultura - 14/03/2018

OBRIM ELS CALABOSSOS DEL CASTELL

El proper dijous dia 15 de març els calabossos del Castell tornaran a ser visitables. Les feines de restauració han deixat al descobert centenars de grafits dels presoners que van passar pels calabossos. Calendaris, dibuixos, proclames i tota mena d’escrits han sortit a la llum i podran ser contemplats per tots els visitants. Als calabossos només s’hi pot accedir amb la visita guiada, disponible a les 13h de dilluns a diumenge i també a les 18h els caps de setmana i festius a un preu de 4€ (preu de la visita, entrada no inclosa).

dimarts, 27 febrer 2018

TV3 Telenotícies - 27/02/2018

El castell de Montjuïc obre les cel·les i ensenya els grafitis de les parets

Textos autobiogràfics, dibuixos artístics "molts pujats de to" o calendaris detallats de les seves rutines. Són alguns exemples dels centenars de grafitis que van fer presos a les cel·les del Castell de Montjuïc i que ara es podran veure a través de visites guiades. Els dibuixos i gravats s'han descobert durant les obres de millora dels accessos al recinte i al Baluard de Sant Carles que, avui, s'han estrenat.

Pàgines